Liebert szünetmentes tápegységek kisvállalati és Rackes

Liebert szünetmentes tápegységek

 

Asztali kisvállalati megoldások:

Liebert PSP Stand-by UPS család, 350-650VA
Gazdaságos, teljes funkcionalitású UPS, mely költséghatékony áramellátást, védelmet biztosít a felhasználói számára. A szünetmentes tápegység  teljes terhelés esetén az
akkumulátorra négy perc tartalékot biztosít , hogy állítsa le a védett berendezés, ha áramkimaradás történik.
Liebert PSA Line-interaktív UPS, 500-1500VA
Gazdaságos line-interaktív UPS, amely teljes funkcionalitású hálózati védelmet biztosít a kis irodai számítógépeknek és elektronikai berendezéseknek. Liebert PSA egyedülálló funkcióit és rendkívüli teljesítményét általában nem találhatjuk meg hasonló termékekben ebben az árkategóriában 
.

Rackbe szerelhető szünetmentes tápegységek:

 

Ezt a kompakt, line-interaktív UPS rendszert kifejezetten az informatikai alkalmazásokhoz fejlesztették,  hálózati szekrényekhez és kis adatközpontokhoz. A megbízható teljesítmény nyújt szerverek , hálózati munkaállomások, nagy hálózati perifériák, hálózati routereknek. 
Kis méretű és nagy kapacitású UPS  belső akkumlátoros vagy opcionálisan külső akkumlátoros változat,  bypass képességel, így a folyamatos rendelkezésre állást biztosít  a csatlakoztatott berendezéseknek.
Liebert GXT3 5 kVA tól 10 kVA szünetmentes rendszerek belső akkumlátoros változatban is elérhetőek, illetve korlátlanul bővíthetőek külső akkumlátorkkal a belső akkumlátorok rendelkeznek bypass képességgel.
Liebert MicroPOD Karbantartó bypass kapcsoló


Ez a készülék lehetővé teszi, hogy manuális átkapcsolást a szünetmentes berendezések között a  hálózati áramellátás megszakítása nélkül , így lehetővé teszi a tervezett karbantartás vagy a UPS cserét.